Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος απαγάγει τον Άκη

2221

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος απαγάγει τον Άκη.

Ο Σταύρος παρά τις απόψεις του για το τρίτο πρόσωπο στην δολοφονία του Κοσμά, δεν καταφέρνει να συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να το αποδείξει. Έτσι μετά τις συνεχείς πιέσεις της Άννας και μη έχοντας άλλη επιλογή, συντάσσει την πρόταση για το συμβούλιο θέτοντας τον Θοδωρή ως κύριο ύποπτο για το φόνο του Κοσμά. Η εξέλιξη αυτή θα ανακουφίσει την Άννα, αφού πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο η ψυχή του πατέρα της θα αναπαυτεί.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Παράλληλα τόσο εκείνη όσο και Δημήτρης καλούνται να διαχειριστούν τον πόνο τους, για το χωρισμό τους. Κι ενώ προσπαθούν να προσαρμοστούν ακόμη μια αφορά στα νέα δεδομένα, ο δολοφόνος του Γεωργίου απαιτεί να δει την Άννα στη φυλακή. Μάλιστα δίνει στην δικηγόρο ένα τελεσίγραφο που βάζει σε περιπέτεια όχι μόνο την ίδια και το Δημήτρη, αλλά και τον Ανδρέα τον Σταύρο και την Αγγελική.

Το γεγονός ότι ο αδίστακτος αυτός άντρας έχει κάποιον συνεργάτη όποιος κυκλοφορεί ανενόχλητος έξω, εξακολουθεί να θέτει την Άννα σε μεγάλο κίνδυνο. Και μόνο στη σκέψη να συμβεί στην τελευταία κάτι κακό ο Δημήτρης αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να την προστατεύσει. Ξέρει άλλωστε πως ο άνθρωπος αυτός δεν αστειεύεται και είναι ικανός να κάνει πράξει τις απειλές του, οδηγώντας τόσο εκείνον όσο και την Άννα στο θάνατο.

Οι δυο τους ενώνουν ακόμη αφορά τις δυνάμεις τους και λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία στοιχεία που προκύπτουν, φτάνουν πολύ κοντά στον άνθρωπο που πιστεύουν ότι απειλεί θανάσιμα την ζωή τους. Την ίδια στιγμή το πρόσωπο που βοηθάει τον δολοφόνο κυκλοφορεί ελεύθερο, χωρίς κανείς να υποπτεύεται τις δολοφονικές προθέσεις του. Ανενόχλητος λοιπόν θέτει την εφαρμογή το σχέδιο του και είναι έτοιμος να διαπράξει τον επόμενο φόνο του, στον οποίο στόχος του είναι η Άννα.

Εν τω μεταξύ ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό ώστε να αποδείξεις σε όλους πως ο Θοδωρής είναι ο αθώος και δεν ευθύνεται εκείνος για το θάνατο του Κοσμά. Συγκεκριμένα για να βοηθήσει την έρευνα καταφεύγει σε δραστικά μέτρα και απάγει τον Άκη, μιας και είναι απόλυτα σίγουρος πως ο νεαρός κρύβει ένα σκοτεινό ρόλο στην υπόθεση αυτή.

Στόχος του Γεράσιμου, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, είναι να κάνει τον νεαρό να ομολογήσει πως εκείνος κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Κοσμά. Ωστόσο αυτή η απαγωγή φέρνει στην επιφάνεια ένα στοιχείο που τους συγκλονίζει όλους.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ