Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία προκαλεί έκρηξη στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή!

372

Η Ευγενία συνειδητοποιεί τις πράξεις της, μα είναι ήδη αργά…

Έρωτας Φυγάς επεισόδιο 177

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Δυο “μυστήριοι” άνδρες που ενεργούν για λογαριασμό ξένων εταιριών, έχουν βάλει στο μάτι τη γη της περιοχής. Ιάσονας και Μάρκος, με προτροπή της Μαργέτας και του Στέφανου, συμμαχούν και αγοράζουν από κοινού ένα εργοστάσιο για να μην πέσει στα χέρια τους. Η Ευγενία αντιδρά άσχημα στη συνεργασία των δυο οικογενειών και ξεσπά. Η Γεωργία, ψάχνει τρόπο για να βρει τα χρήματα που έχασε ο Στρατής. Η Ευγενία στέλνει τις επίμαχες φωτογραφίες του Μάρκου και της Αλεξάνδρας στον Ιάσονα και η Χαρά, δέχεται φραστική επίθεση από άντρες της περιοχής για όσα φεμινιστικά γράφει….

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ρένα Ρίγγα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Δημήτρης Αποστόλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα

Έρωτας Φυγάς 21/6 Επεισόδιο 178

Η Ευγενία συνειδητοποιεί τις πράξεις της, μα είναι ήδη αργά. Οι φωτογραφίες που έστειλε στον Ιάσονα προκαλούν έκρηξη στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή και η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη.

Οι εργαζόμενες στο σπίτι της οικογένειας παρακολουθούν παγωμένες τις εξελίξεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να τιθασεύσει την οργή του Ιάσονα, η οποία σπρώχνει την Αλεξάνδρα ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Η Μαργέτα αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια του Στέφανου και μαζί τρέχουν να προλάβουν τα τεράστια δεινά που πρόκειται να βιώσει η οικογένεια εξαιτίας της μανίας του Ιάσονα. Άραγε θα καταφέρουν να προλάβουν ή όταν φτάσουν θα είναι πολύ αργά;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ