Σασμός: Νέο καθηλωτικό τραγούδι – Η ερμηνεύτρια έκπληξη

1659

Το νέο συγκλονιστικό τραγούδι της σειράς «Σασμός» σε ερμηνεία Δήμητρας Μπουλούζου μόλις κυκλοφόρησε!

Με ακόμα ένα συγκλονιστικό τραγούδι με τίτλο «Η ρίζα», και με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Μπουλούζου, συνεχίζει το επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός» που υπογράφει ο Νίκος Τερζής και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Τους στίχους έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Δημήτρα Μπουλούζου μια από τις πλέον εξαιρετικές φωνές της νεότερης γενιάς, μας χαρίζει με την καθηλωτική ερμηνεία της και το βιολί της ένα ιδιαίτερο τραγούδι, που συνθετικά συνδυάζει την παραδοσιακή μουσική, με κέλτικα και ambient στοιχεία, ενώ στιχουργικά παραπέμπει στον τρόπο γραφής των παραδοσιακών κρητικών κειμένων.

Το νέο αυτό τραγούδι με το τίτλο «Η ρίζα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, όπως όλα τα τραγούδια της πολύ επιτυχημένης σειράς Σασμός, δίνει συνέχεια στο soundtrack της φετινής σεζόν. Προηγήθηκαν τα «Ματωμένο δοξάρι» με ερμηνευτή τον Ηλία Παλιουδάκη, «Φιλάω Σταυρό» με ερμηνευτές τους Κωνσταντίνο – Ματθαίο Τσαχουρίδη και Δημήτρη Μπάση, «Κερί Αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Θνητοί Θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, «Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ