Μαύρο Ρόδο: Θα φύγει η Ελισάβετ με τον Γεράσιμο στην Σουηδία;

1364

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα μάθουμε αν η Ελισάβετ φύγει με τον Γεράσιμο στην Σουηδία.

Αυτό μας έλειπε τώρα…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης και εκείνη αδυνατεί να το πιστέψει. Λίγο μετά, ο Θέμης αρχίζει να έχει τα πρώτα συμπτώματα από τη δόση του δηλητηρίου που του χορήγησε ο Φρέντι και νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το mediatime.gr, μετά από τόσες ριψοκίνδυνες ενέργειες, σε σχέση με την υπηρεσία της, η Θάλεια έρχεται αντιμέτωπη με το αναπόφευκτο. Ο Γιαννίκος την πιάνει επ’ αυτοφώρω και η σύλληψή της είναι γεγονός.

Η Αυξεντία βγαίνει πάλι από το μοναστήρι καθώς τα έχει χαμένα. Ταυτόχρονα όμως βγαίνει και η Πολυξένη μαζί με τις δύο εικόνες, που της έδωσε η Κασσιανή. Η συνάντησή τους θα έχει μία άσχημη εξέλιξη.

Ο πανικός της Ελισάβετ από τις απειλές του Πέτρου τής έχει προκαλέσει αφόρητο στρες, κατάσταση που είναι επικίνδυνη για το έμβρυο Εκείνος συνειδητοποιεί πόσο άδικα της έχει φερθεί και θέλει να επανορθώσει άμεσα.

Όταν πηγαίνει στο μοναστήρι σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατή, για να συναντήσει τη Φιλαρέτη, πέφτει πάνω στην Ελισάβετ και προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του σε σχέση με τον δικηγόρο που έβαλε, ζητώντας της συγγνώμη. Εκείνη, όμως, δείχνει να είναι ακόμα απολύτως αρνητική απέναντί του.

Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας. Είναι η Φιλαρέτη. Στο μεταξύ, η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες. Η Αλεξία αποκαλύπτει και στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου.

Ο Γεράσιμος βγάζει εισιτήρια για τη Σουηδία με σκοπό να φύγει με την Ελισάβετ. Η εμμονή του έχει χτυπήσει κόκκινο! Η Αυξεντία πεθαίνει και η Ελισάβετ απαρηγόρητη νιώθει μόνη και απροστάτευτη.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ