Έρωτας φυγάς: Ποιος χτυπάει την Χαρά και την αφήνει αναίσθητη στον δρόμο;

503

Η Ρηνιώ με τον Νικόλα αναγκάζονται να ακυρώσουν τον αρραβώνα τους, λέγοντας ότι δήθεν η γιαγιά έχει κάποιο πρόβλημα υγείας…

Έρωτας Φυγάς: τα φεμινιστικά κείμενα της Χαράς

Πριν ξεκινήσει ο χαλασμός στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, ο Νικόλας είχε κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Ρηνιώ, η οποία του λέει «Ναι» με μεγάλη χαρά. Αντίθετα, η Γεωργία φρικάρει όταν ανακαλύπτει πως ο Στρατής πριν λίγους μήνες είχε μπει στο σπίτι τους για να κλέψει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Εκτός εαυτού, του επιτίθεται, τον πετάει έξω από το το σπίτι και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να πάρει πίσω τα χρήματα της. Στο μεταξύ, η Φωτεινή, ομολογεί στην εισαγγελέα Νάντια, ότι η ίδια έστειλε τα ανώνυμα σημειώματα, καθώς διψούσε για εκδίκηση, ενώ τα φεμινιστικά κείμενα της Χαράς κάνουν έξαλλους κάποιους άντρες της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα της επιτίθονται με άσχημες βρισιές.

Όμως δεν μένουν στα χυδαία λόγια που ξεστομίζουν, αλλά λίγες μέρες μετά την χτυπάνε κι εκείνη πέφτει κάτω στον δρόμο αναίσθητη. Έπειτα από το ξέσπασμα του Ιάσονα και την καταστροφή που φέρνει, η Ρηνιώ με τον Νικόλα αναγκάζονται να ακυρώσουν τον αρραβώνα τους, λέγοντας ότι δήθεν η γιαγιά έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νάντια μαθαίνει ότι ο πρώην σύζυγος της την ψάχνει και τρέμει από τον φόβο της, ενώ από την άλλη η Χαρά ανακαλύπτει ότι ο Ανδρέας είναι παντρεμένος και την παραμύθιαζε…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ