Η Μάγισσα – ANT1: Ο ρόλος της Έλλης Τρίγγου αναλυτικά

813

Η Έλλη Τρίγγου έρχεται στη σειρά του ANT1 “Η Μάγισσα”, με πρωταγωνιστικό ρόλο. Η αγαπημένη μας ηθοποιός, την οποία αγαπήσαμε στις Άγριες Μέλισσες, ενσαρκώνει τη Θεανώ, μία ηρωίδα που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στη νέα αυτή καθηλωτική ιστορία.

Η Θεανώ είναι μία υπηρέτρια, στο σπίτι ενός ισχυρού άντρα της Μάνης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γάλλος. Είναι ένα κορίτσι σεμνό, ήσυχο και φτωχό, που παλεύει να σταθεί στα πόδια του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Το χάρισμά της είναι ιδιαίτερο. Η Θεανώ μπορεί να προβλέπει το μέλλον, αντιλαμβάνεται διαφορετικά την καθημερινότητα κι έχει μια περίεργη διαίσθηση των πραγμάτων γύρω της. Βλέπει σαν οράματα καταστάσεις και γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμη, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται σημαντικά η ζωή της, αλλά και οι ζωές των γύρω της.

Η Έλλη Τρίγγου ως Θεανώ

Ο Γιώργος Γάλλος παντρεύει τον έναν του γιο (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης), με την κόρη του πειρατή Τάσου Νούσια. Η Θεανώ γίνεται υπηρέτρια στο σπιτικό τους και φροντίζει το μωρό που φέρνουν στον κόσμο. Αυτή είναι η αρχή, μιας ιστορίας που θα συναρπάσσει.

Το μωρό εξαφανίζεται. Η Έλλη Τρίγγου ως “μάγισσα”, βλέπει σαν όραμα το μωρό πλάι στο ποτάμι. Όταν ενημερώνει την οικογένεια και τρέχει στο σημείο αυτό, συνειδητοποιεί πως είναι νεκρό. Όλοι την κατηγορούν!

Η ηρωίδα αυτή είναι κυνηγημένη. Όλοι θέλουν να την σκοτώσουν, να την βγάλουν από τη μέση. Το χάρισμά της ξεδιπλώνεται και πλέον αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για όλους.. Θα καταφέρει να επιβιώσει;

Θυμίζουμε ότι η σειρά “Η Μάγισσα” θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, στον ANT1. Αποτελείται από 60 επεισόδια. Η πρεμιέρα έρχεται τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ