Μαύρο Ρόδο: θα περιμένω τη στιγμή που θα με φωνάξεις για να κλείσω τα μάτια του Καστρινού

1449

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς του λέει “θα περιμένω τη στιγμή που θα με φωνάξεις για να κλείσω τα μάτια του Καστρινού”.

Η Αλεξία τηλεφωνεί στον Βίκο, λέγοντας του πως θέλει να φύγουν το συντομότερο, κι εκείνος της υπόσχεται πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Την ίδια ώρα, τον επισκέπτεται ο Φρέντι.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

«Λοιπόν, θα περιμένω τη στιγμή που θα με φωνάξεις για να κλείσω τα μάτια του Καστρινού», του λέει και ο Φρέντι του σφίγγει το χέρι και του απαντά:

 «Σύμφωνοι. Σκέφτομαι να το παίξω αλά ρώσικα . Την ξέρεις τη πατέντα; Λίγο, λίγο, για να φαίνεται σαν αρρώστια. Έτσι θα έχεις, νομίζω, την ευκαιρία που χρειάζεσαι. Γιατί θα σβήσει σιγά -σιγά, μέχρι την τελική δόση»…

Ο Θέμης, αγνοώντας ότι ο Φρέντι είναι άνθρωπος του Βίκου και σχεδιάζει να τον βγάλει από τη μέση του προτείνει να γίνει προσωπικός του σεκιούριτι, κι εκείνος δήθεν απορεί με την πρόταση του:

«Μετά από τόσα χρόνια θες να πεις πως δεν έχεις κάποιον δικό σου;», αναρωτιέται και ο Θέμης τον ρωτά αν δέχεται. «Εννοείται. Μεγάλη μου τιμή. Ελπίζω να καταφέρω να ανταπεξέλθω», του απαντά και δίνουν τα χέρια…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ