Σασμός: Όλα θα αλλάξουν ριζικά -Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι κορυφώνονται στον Γ κύκλο

2204

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού όλα θα αλλάξουν ριζικά με τις εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι να κορυφώνονται στον Γ κύκλο.

Εξελίξεις….

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Παντελής και η Άννα συνεχίζουν δυναμικά τη νέα σεζόν, στη σειρά Σασμός. Το αγαπημένο αυτό ζευγάρι, αναμένεται να μας χαρίσει τρελές στιγμές και στα νέα επεισόδια που έρχονται στον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Παντελής θα συνεχίσει να είναι στο καφενείο του χωριού και κουτσομπόλης όπως πάντα. Η Άννα θα είναι στο πλευρό του, με τις εντάσεις να κορυφώνονται.

Το ζευγάρι αυτό θα μείνει ενωμένο ως το τέλος της δεύτερης σεζόν. Οι γκρίνιες, οι παρεξηγήσεις και οι τσακωμοί τους θα συνεχιστούν. Η Άννα θα έρθει σε ρήξη και με την κόρη της, την Θεοδώρα, όταν της ζητήσει να επισκεφτεί γυναικολόγο, για να δει αν μπορεί να κάνει παιδιά.

Ο Παντελής, σύμφωνα με το youfly.com θα συνεχίσει να επεμβαίνει στις ζωές των άλλων και μαζί με την Άννα θα αποτελέσουν συνδετικό κρίκο στον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός. Ο γιος τους θα μπλεχτεί σε νέες περιπέτειες και όλα θα αλλάξουν ριζικά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ