Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος των Βρεττάκων-Συνοδός πολυτελείας η κόρη της Ιουλίας και του Στάθη!

970

Ο μεγάλος έρωτας του Στάθη και της Ιουλίας στη νιότη τους μπορεί για το ζευγάρι στη σειρά Η Γη της Ελιάς να ήταν αξεπέραστος, αλλά για την οικογένεια των Βρεττάκων ήταν ρετσινιά.

Ο φτωχός αγρότης Στάθης Καπερνάρος, κυρίως για το νεκρό πια Ιπποκράτη Βρεττάκο, το μεγαλύτερο αδελφό της Ιουλίας και πατέρα της αδικοχαμένης Μυρτάλης, ήταν μίασμα. Η Ιουλία, που ήξερε για την απέχθεια της οικογένειάς της για τον Στάθη και πως ο γάμος μαζί του θα οδηγούσε στην αποκλήρωσή της από την οικογενειακή περιουσία, όταν διαπίστωσε την εγκυμοσύνη της, έφυγε για την ΑΘήνα, προκειμένου να γεννήσει και να μεγαλώσει μόνη το παιδί της.

Εκεί, η Ιουλία, 8 μηνών έγκυος, είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή, καθώς είχε πάει βόλτα με μια φίλη της. Η φίλη της έχασε τη ζωή της και η ίδια το μωρό της. Όπως της είπαν στο νοσοκομείο, το μωρό είχε πεθάνει. Όμως, δεν ήταν αλήθεια. Το κοριτσάκι της είχε μπει στη θερμοκοιτίδα και κατάφερε να μείνει ζωντανό. Ο γιατρός που την εξαπάτησε φρόντισε πολύ σύντομα να δοθεί παράνομα για υιοθεσία, έναντι αδρού ανταλλάγματος.

Ο Στάθης σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, εξοργισμένος με την Ιουλία, αδυνατεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως το παιδί του θα μείνει για πάντα χαμένο και δεν θα το γνωρίσει ποτέ. Κάνει την καρδιά του πέτρα και προσπαθεί μαζί με την Ιουλία να εντοπίσουν την κόρη τους. Παράλληλα, όμως, αναπάντητα ερωτήματα τον βασανίζουν… Τι εξανάγκασε την Ιουλία να υποκύψει στη θέληση του μεγάλου αδελφού της Ιπποκράτη και να τον χωρίσει;

Γιατί δεν του είπε ποτέ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και επέλεξε να φύγει κρυφά στην Αθήνα για να γεννήσει μόνη της; Γιατί έκρυψε και από την οικογένειά της την εγκυμοσύνη της; Γιατί φοβόταν τόσο πολύ τον Ιπποκράτη και τον θεωρούσε ικανό για όλα; Γιατί πίστευε πως πίσω από το τροχαίο με τη μηχανή κρυβόταν ο Ιπποκράτης; Η κόρη τους, τελικά, εντοπίζεται από τον Δημοσθένη, χάρη στις διασυνδέσεις που έχει στην Αθήνα και στα στην Αθήνα και στα παράνομα κυκλώματα. Το παιδί που είχε πουλήσει ο γιατρός, η κόρη τους, είχε δοθεί για υιοθεσία στη Θεσσαλονίκη και ζει και εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας!

ΠΗΓΗ:mediatime.gr

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ