Η Γη της Ελιάς: Αντίστροφη μέτρηση για την Ευτυχία

1154

Ο κλοιός φαίνεται να στενεύει για την Ευτυχία στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Κουράκος προχωρά τις έρευνες στο σπίτι της.

Η έρευνα αποκαλύπτει ίχνη αίματος στο σπίτι της Ευτυχίας

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Κουράκος έχει συνέχεια στο μυαλό του τα λόγια της Ευτυχίας και κάτι μέσα του λέει ότι ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και ότι η Ευτυχία είναι ένοχη. Από την άλλη είναι κάτι που δεν θέλει να είναι αλήθεια. Αυτήν τη γυναίκα την αγαπάει και έχουν μοιραστεί μαζί τόσες όμορφες στιγμές μαζί.

Εντωμεταξύ αφού ο Κουράκος μιλάει με την Δήμητρα για την λουμινόλη, τηλεφωνεί στον προϊστάμενο της Σήμανσης, για να πάνε να ερευνήσουν το σπίτι της Ευτυχίας.

Το βράδυ που ο Κουράκος είναι μαζί με την Ευτυχία στη «Γη της Ελιάς», προσπαθεί να μάθει τι ώρα θα γυρίσει στο σπίτι την επόμενη μέρα.

Έτσι, την άλλη μέρα ο Γιώργης με τον Δαμιανό φτάνουν στο σπίτι της Ευτυχίας και αμέσως εκείνος βάζει το κλειδί πίσω από την πόρτα, ώστε σε περίπτωση που η Ευτυχία γυρίσει νωρίτερα να μην μπορεί να μπει. Έπειτα κλείνουν τα παράθυρα για να δημιουργήσουν απόλυτο σκοτάδι και φοράνε γάντια.

Αρχίζουν να ψεκάζουν τον χώρο με την ουσία λουμινόλη και φτάνουν και στον τοίχο που η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη. Εκεί η ουσία αρχίζει να γίνεται μπλε και φωτίζει… Τότε ο Δαμιανός λέει ότι βρήκε αίμα και ο Γιώργης του ζητάει να πάρει δείγμα…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 192-193-194-195-196 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ