Η Μάγισσα: Αναλυτικά οι ρόλοι που θα έχουν βασικοί πρωταγωνιστές

1699

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε αναλυτικά τους ρόλους που θα έχουν οι βασικοί πρωταγωνιστές.

Μία ιδιαίτερη ηρωίδα ενσαρκώνει η Κατερίνα Λέχου, στη νέα σειρά “Η Μάγισσα”. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε Μάνη και Αθήνα, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να προβληθεί τον Σεπτέμβριο. Στην ιστορία αυτή θα μάθουμε αρκετά για τον θεσμό της Σύγκριας.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Η λέξη σύγκρια αναφέρεται σε παλαιό εθιμικό θεσμό στην Μάνη, κατά τον οποίο ένας νυμφευμένος άντρας παράλληλα με τη νόμιμη σύζυγό του μπορούσε να συζεί και με δεύτερη σύντροφο.

Κυρίως με σκοπό την γέννηση άρρενος απογόνου. “Σύγκρια” λεγόταν αυτή η δεύτερη μη νόμιμη σύντροφος, ενώ «σύγκριες» λέγονταν από κοινού οι δύο γυναίκες, σύζυγος και σύντροφος.

Η Κατερίνα Λέχου ως “Σύγκρια”

Ο Γιώργος Γάλλος υποδύεται έναν ισχυρό άντρα της Μάνης, ο οποίος παντρεύεται δύο γυναίκες, με σκοπό να φέρει στον κόσμο απογόνους. Η πρώτη του σύζυγος δε κατάφερε να του φέρει στον κόσμο τον γιο που τόσο ήθελε, για αυτό και παντρεύεται μια άλλη γυναίκα, η οποία γεννά τον απόγονο.

Η Κατερίνα Λέχου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υποδύεται μία από αυτές τις γυναίκες, στη σειρά “Η Μάγισσα”. Θα είναι μία από τις δύο συζύγους του Γιώργου Γάλλου, έχοντας έναν γιο.

Οι αντιζηλίες ανάμεσα στις δύο γυναίκες θα κορυφώσουν την αγωνία, αποτυπώνοντας το συγκεκριμένο έθιμο της εποχής εκείνης. Μάλιστα, ο γιος της θα παντρευτεί την κόρη του Τάσου Νούσια, με αποτέλεσμα οι δυο τους να γίνονται.. συμπέθεροι!

Η Έλλη Τρίγγου έρχεται στη σειρά του ANT1 “Η Μάγισσα”, με πρωταγωνιστικό ρόλο. Η αγαπημένη μας ηθοποιός, την οποία αγαπήσαμε στις Άγριες Μέλισσες, ενσαρκώνει τη Θεανώ, μία ηρωίδα που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στη νέα αυτή καθηλωτική ιστορία.

Η Θεανώ είναι μία υπηρέτρια σύμφωνα με το youfly.com, στο σπίτι ενός ισχυρού άντρα της Μάνης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γάλλος. Είναι ένα κορίτσι σεμνό, ήσυχο και φτωχό, που παλεύει να σταθεί στα πόδια του.

Το χάρισμά της είναι ιδιαίτερο. Η Θεανώ μπορεί να προβλέπει το μέλλον, αντιλαμβάνεται διαφορετικά την καθημερινότητα κι έχει μια περίεργη διαίσθηση των πραγμάτων γύρω της. Βλέπει σαν οράματα καταστάσεις και γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμη, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται σημαντικά η ζωή της, αλλά και οι ζωές των γύρω της.

Η Έλλη Τρίγγου ως Θεανώ

Ο Γιώργος Γάλλος παντρεύει τον έναν του γιο (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης), με την κόρη του πειρατή Τάσου Νούσια. Η Θεανώ γίνεται υπηρέτρια στο σπιτικό τους και φροντίζει το μωρό που φέρνουν στον κόσμο. Αυτή είναι η αρχή, μιας ιστορίας που θα συναρπάσσει.

Το μωρό εξαφανίζεται. Η Έλλη Τρίγγου ως “μάγισσα”, βλέπει σαν όραμα το μωρό πλάι στο ποτάμι. Όταν ενημερώνει την οικογένεια και τρέχει στο σημείο αυτό, συνειδητοποιεί πως είναι νεκρό. Όλοι την κατηγορούν!

Η ηρωίδα αυτή είναι κυνηγημένη. Όλοι θέλουν να την σκοτώσουν, να την βγάλουν από τη μέση. Το χάρισμά της ξεδιπλώνεται και πλέον αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για όλους.. Θα καταφέρει να επιβιώσει;

Ο Τάσος Νούσιας είναι πειρατής και ισχυρός στη Μάνη. Παντρεύει την κόρη του με τον έναν από τους δύο γιους του Γιώργου Γάλλου. Οι δύο αυτοί άντρες γίνονται συμπέθεροι και μπλέκονται σε νέες περιπέτειες που θα εκτοξεύσουν την αγωνία στα ύψη.

Το μωρό που γεννιέται από αυτόν τον γάμο, εξαφανίζεται. Η υπηρέτρια στο αρχοντικό (Έλλη Τρίγγου) βλέπει σε όραμα, ότι το μωρό βρίσκεται στις όχθες ενός ποταμού. Όταν όλοι τρέχουν εκεί, συνειδητοποιούν πως το παιδί είναι.. νεκρό.

Ο Τάσος Νούσιας και ο Γιώργος Γάλλος θα μας χαρίσουν πολλές κοινές σκηνές στη σειρά “Η Μάγισσα”, καθώς οι δυο τους -εκτός από οικογένεια- συνεργάζονται, κατά κάποιον τρόπο, για έναν κοινό σκοπό.

Ο Αναστάσιος Ροϊλός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Μάγισσα.

Ο Αναστάσιος Ροϊλός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Μάγισσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Daddy-cool.gr, θα υποδυθεί έναν νέο με καταγωγή την Οδησσό. Αυτός ο όμορφος νέος, θα εκπέμπει την ώριμη γοητεία ενός σοφού, μεγαλύτερου σίγουρα, άνδρα.

Με έναν συναισθηματικό κόσμο πλούσιο και περίπλοκο, ο νεαρός γίνεται μέλος της Φιλικής Εταιρείας και έρχεται στη Μάνη σαν εκπρόσωπός της, έτσι ώστε να προετοιμάσει την επανάσταση. Είναι όμως μόνο αυτό ή κρύβει κι άλλα;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ