Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή το παίζει μετανιωμένη και διαλύει Βασιλική – Φίλιππο

358

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Αρετή το παίζει μετανιωμένη και διαλύει Βασιλική – Φίλιππο.

Η Αρετή συνεχίζει ακάθεκτη να μη θέλει το Φίλιππο αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να χωρίσει το ζευγάρι. Διαπιστώνει ότι παρά τις προσπάθειες της με τις κατάρες και τις φωνές δεν έχει κάνει τίποτα, όλα αυτά μάλλον έχουν φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Έτσι αποφασίζει να βρει άλλο τρόπο να τους διαλύσει. Μετά την παρότρυνση της Ασπασίας η Αρετή, αποφασίσει να πάει στην ψυχολόγο που επισκέπτεται η Ασπασία.

Εκεί της ανοίγει την καρδιά της και κυρίως της μιλάει για το μεγάλο αγκάθι που έχει στην ψυχή της και που έχει να κάνει με την κόρη της, η οποία όπως της λέει της έχει γυρίσει την πλάτη για χάρη του Φίλιππου. Η ψυχολόγος της αναφέρει κάποια πράγματα που έχει κάνει λάθος στη ζωή της και για τη συμπεριφορά της που είναι καταστροφική.

Ωστόσο η Αρετή για άλλη μια φορά κάνει ό,τι νομίζει αυτή σωστό. Έτσι επιλέγει να ακούσει αυτό που την συμφέρει από την ψυχολόγο και κάνει στροφή 180 μοιρών στην συμπεριφορά της, αλλά όχι επειδή έχει αναγνωρίσει τα λάθη της.

Μετά απ’ όσα άκουσε αποφασίζει να προσποιηθεί στην βασιλική ότι αποδέχεται το Φίλιππο. Πλησιάζει με σκοπό την κόρη της και κάνει την μετανιωμένη. “Βασιλική μου συγνώμη έχει περάσει τόσος καιρός και δεν αντέχω να μη σε βλέπω κι εσένα και το εγγόνι μου.

Είχες δίκιο ο άντρας σου είναι η κορόνα σου και έκανα λάθος να τον πολεμήσω. Ό,τι έγινε έγινε ας τα ξεχάσουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή.” της λέει.

Η Βασιλική ωστόσο δεν μπορεί να την πιστέψει αλλά η Αρετή συνεχίζει να κάνει την καλή και μάλιστα στο Φίλιππο τον οποίο συναντά στο δρόμο και αντί να αρχίσει τις κατάρες όπως συνήθως, τον καλημερίζει και του γλυκομιλάει.

Ο Φίλιππος παραξενεμένος το λέει στην Βασιλική. “Συνάντησα τη μάνα σου και μου μίλησε. Ούτε κατάρες ούτε τίποτα. Τί γίνεται; Έπαθε κάτι;” την ρωτάει απορημένος. Η Βασιλική αρχίζει να σκέφτεται ότι όντως η μητέρα της έχει αλλάξει.

“Τι να σου πω, κι εμένα με έπιασε και μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί σου και να τα ξεχάσουμε όλα. Μπορεί να είναι έτσι αν και η μάνα μου πολύ δύσκολα να αλλάξει” λέει προβληματισμένη. Όμως όλα δείχνουν πως το ζευγάρι αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά να την βάλει στη ζωή του.

Στο μεταξύ η Αρετή ήδη έχει στήσει στο μυαλό της το νέο της πανούργο σχέδιο που δεν είναι άλλο από το να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, να καταφέρει να τρυπώσει στην οικογένεια τους και από κει να κάνει τα αδύνατα δυνατά με πονηριές για να τους χωρίσει. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Θα την πάρουν γρήγορα χαμπάρι;

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΙΟΥΛΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 137-138-139-140-141-142 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΠΟΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΥΡΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ