Η Γη της Ελιάς: Όπως δεν έχετε ξαναδεί την Αναστασία! Χορεύει ξέφρενα με τον Ανδρέα Γεωργίου!

1094

Η Αναστασία από τη Γη της Ελιάς χορεύει ξέφρενα με τον Ανδρέα Γεωργίου και κάνει χαμό στο Tik Tok!

O λόγος για την Έλενα Χριστοφή που υποδύεται την Αναστασία στη Γη της Ελιάς και είναι μία σεμνή γυναίκα και φορά πάντα μαύρα και όλοι τη σέβονται, χορεύει τρελά με τον Ανδρέα Γεωργίου και μας δείχνει μία άλλη πλευρά της!

Η ηθοποιός σε μία σπάνια συνέντευξή της, είπε σχετικά με την προσωπική της ζωή: «Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετα ενδιαφέροντα. Επαγγελματικά ήταν άνθρωπος της θάλασσας, ασχολείτο με καταδύσεις, μετά πήγε σε διάφορα. Εγώ λατρεύω τη θάλασσα, έχουμε ένα κοινό, αλλά όλα τα άλλα αν τα πιάσεις… Ερωτεύτηκα στον Σταύρο αυτό που έχω κι εγώ και θεωρώ διαμάντι για τις ζωές των ανθρώπων, να είναι οι εαυτοί τους. Τον αυθορμητισμό και το χιούμορ του. Είμαστε 21 χρόνια μαζί, 20 χρόνια παντρεμένοι και με έναν γιο στα 21…

Μέχρι τη μέρα που θα κλείσεις τα μάτια σου, η έγνοια για τα παιδιά σου υπάρχει. Αυτό είναι και πολύ όμορφο αλλά θέλει και δύναμη να το αντέξει…Τα αγόρια έχουν τόσο καλή σχέση με τον πατέρα τους που μην σου πω ζηλεύω καμιά φορά.

Έχω όλη την αγάπη εννοείται αλλά τους βλέπω και τους καμαρώνω, τους θαυμάζω και μου αρέσει που έχουν αυτή τη σχέση με τον άντρα μου»!

Δείτε την παρακάτω όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η Αναστασία από τη Γη της Ελιάς χορεύει σαν τρελή με τον Ανδρέα Γεωργίου

@georgiou82♬ I’m Outta Love – Anastacia

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ