Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά των Βρεττάκων που φυλάει σαν κόρη οφθαλμού ο Ισίδωρος

867

Η Γη της Ελιάς Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως τα μυστικά των Βρεττάκων που φυλάει ως κόρη οφθαλμού ο Ισίδωρος.

Η Αθήνα πνίγεται στον κυκεώνα των προσωπικών προβλημάτων της καθώς η εμπλοκή της μητέρας της Μαρίας σε παράνομο κύκλωμα τζόγου, τα χρέη που έχει δημιουργήσει και οι προσπάθειες να υιοθετήσει την Φιλιώ την έχουν απορροφήσει εντελώς.

Η πληροφορία ότι Ιουλία έχει κόρη με τον Στάθη για την εξαφάνιση της οποίας έχει τεράστιες ευθύνες ο μακαρίτης ο άντρας της, Ιπποκράτης την σοκάρει εντελώς. Δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια της Ιουλίας, στην εκ βαθέων εξομολόγηση που της κάνει.

Όμως της δημιουργούνται τεράστια ερωτήματα για τον άντρα που είχε παντρευτεί και λάτρευε σαν θεό. Πόσο καλά τον ήξερε; Τί της έκρυβε από τη ζωή του;

Ποια είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά των Βρεττάκων που φύλλα ως κόρη οφθαλμού ο Ισίδωρος;

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ