«Δώστε του Όσκαρ, τι περιμένετε;»: Καθήλωσε ο Γιώργος Νινιός βρίσκοντας το πτώμα της Ρηνιώς – Αποθέωση στο Twitter

3834

Καθηλωτικός ο Γιώργος Νινιός, στην ερμηνεία του ως Δημήτριος στη νέα σειρά «Παραλία» στη δημόσια τηλεόραση.

Η νέα σειρά Παραλία, ήρθε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Έκτοτε έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια και εντυπώθεις του κοινού, το οποίο δε χορταίνει να τη βλέπει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς. Το κοινό καθηλώθηκε στις καρέκλες του, από την ερμηνεία που έκανε ο Γιώργος Νινιός ως τηλεοπτικός Δημήτριος.

Ο Δημήτριος είναι ένα μικρό παιδί που ζει φυλακισμένο στο σώμα ενός 60χρονου άνδρα. Στην εν λόγω σκηνή, ο Γιώργος Νινιός, ως Δημήτριος, βρίσκει το πτώμα της Ρηνιώς και καλείται να διαχειριστεί την εικόνα της νεκρής κοπέλας τη νύχτα στην Αμμουδιά.

Αμέσως έτρεξε να κρυφτεί στην αγκαλιά της μητέρας του, Νικολίνας για να ξεσπάσει σε κλάματα και φωνές. «Άσε με, δεν το έκανα εγώ! Άσε με, άσε με! Δεν το έκανα εγώ» έλεγε και ξανάλεγε ο ήρωας με νοητική υστέρηση που ερμηνεύει με μαεστρία ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, Γιώργος Νινιός.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

«Κοίταξε με, Δημητρό. Εγώ θα σ’ αγαπώ ότι και να κάνεις. Το ξέρεις αυτό, δεν το ξέρεις; Εμείς οι δυο δεν έχουμε πει ότι θα τα λέμε όλα;» ψιθύρισε η Νικολίνα, την οποία «ντύνεται» η Μπέτυ Λιβανού, κρατώντας τον τρομαγμένο Δημητρό στην αγκαλιά της.

Για την ιστορία του σίριαλ, ακολούθησε η εύρεση του πτώματος και από τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού στην Κρήτη.

Δείτε μερικά σχόλια στο twitter

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ