Οι Παγιδευμένοι Spoiler: Νεκρή Η Κατερίνα – Ποιος Είναι Ο Δολοφόνος;

585

Οι παγιδευμένοι spoiler: Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής δραματικής σειράς ανοίγει με τον Δημήτρη να είναι ακόμα ζωντανός και παντρεμένος με την Άννα.

Ωστόσο, οι εξελίξεις που ακολουθούν είναι απρόβλεπτες, καθώς οι ρόλοι των χαρακτήρων ως θύτες και θύματα διασταυρώνονται και αμφισβητούνται.

Στον κόσμο της σειράς, ο Δημήτρης και η Άννα ζουν ευτυχισμένοι. Ο Σταύρος παίρνει προαγωγή, αλλά διστάζει να τηλεφωνήσει στην αδελφή του για να μοιραστεί τα ευχάριστα. Ο Θοδωρής βρίσκει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού σώματος, ενώ ο Σπύρος έχει αποσυρθεί και παρέχει ασφάλεια σε έναν επιχειρηματία. Ο Ανδρέας αναβαθμίζεται στη θέση του.

Ωστόσο, μια ανώνυμη κλήση αλλάζει τα δεδομένα. Το πηγαδάκι μιας εγκαταλελειμμένης βίλας αποκαλύπτει τέσσερα πτώματα: δύο άνδρες και δύο γυναίκες, καθώς και ένα 14χρονο αγόρι που επέζησε. Η μητέρα του, γνωστή της Άννας, είχε αναζητήσει τον υιό της για καιρό.

Αφού η γιορτή της Άννας τελειώνει, ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη και του ανακοινώνει το σοκαριστικό νέο ότι ένα από τα πτώματα ανήκει στην Κατερίνα, αδελφή της Άννας. Οι αντιδράσεις είναι συναισθηματικά φορτισμένες, καθώς ο Σταύρος αμφισβητεί το νέο, πιστεύοντας ότι η Κατερίνα είναι σε διακοπές με τον Μάρκo.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, και τελικά, ο Σταύρος διαπιστώνει την αλήθεια. Τον επόμενο καιρό, επισκέπτονται το νεκροτομείο, όπου αναγνωρίζει την αδελφή του. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης τον συνοδεύουν.

Η είδηση σοκάρει τον Σταύρο, και αργότερα βγαίνει έξω και κλαίει. Η Νάντια προσπαθεί να τον παρηγορήσει, αλλά εκείνος εκφράζει την οργή του και την αποφασιστικότητά του να βρει τον δολοφόνο.

Τον λόγο παίρνει ο Ανδρέας, ο οποίος επισημαίνει ότι πρέπει να δράσουν για να πιάσουν τον δολοφόνο της Κατερίνας. Ο Δημήτρης εκφράζει αντιρρήσεις, αλλά τελικά συμφωνεί με τη σύζυγό του, η οποία ύποσχεται να ακολουθήσει τις οδηγίες. Έτσι, αρχίζει η επιχείρηση για την ανακάλυψη του δράστη.

Η Αννα παίρνει μια κρίσιμη αποστολή, εισβάλλοντας σε ένα ξενοδοχείο όπου είναι γεμάτο μυστικούς αστυνομικούς. Αφού παίρνει τα κλειδιά ενός δωματίου, εκείνη τη στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο. Μια αλλοιωμένη φωνή της δίνει οδηγίες, κάνοντάς την να παραβεί τις οδηγίες και να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Η σειρά συνεχίζεται με την αναζήτηση του δράστη, ενώ η Αννα κινδυνεύει και ο Δημήτρης βρίσκει ένα σημείωμα που απειλεί τη ζωή της. Οι χαρακτήρες πρέπει να συνεργαστούν για να ανακαλύψουν την αλήθεια και να πιάσουν τον δολοφόνο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ