Κάνε ότι κοιμάσαι: Αυτή θα είναι η υπόθεση στο Β κύκλο της σειράς

2299

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του Β κύκλου της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς αυτή θα είναι η υπόθεση στο Β κύκλο της σειράς.

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό, αλλά αιματοβαμένο τελευταίο επεισόδιο. Αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την οικογενειακή περιπέτεια του Νικόλα από το πρώτη στιγμή.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Αλέκος Κυράνης, ο οποίος μαζί με τον Αλέξανδρο Πανταζούδη αποτελεί το σκηνοθετικό δίδυμο της σειράς, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την υπόθεση και τους χαρακτήρες που θα δουν οι τηλεθεατές στον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ο σκηνοθέτης μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για το περιοδικό 7 Μέρες Tv, αναφέρθηκε στη νέα ιστορία που θα ξετυλιχθεί σε διαφορετικό περιβάλλον, στα νέα επεισόδια.

Μετά την επιτυχία της σειράς δόθηκε το πράσινο φως για μια ακόμα σεζόν. Με τον ίδιο τίτλο;
Ναι, ο τίτλος παραμένει ο ίδιος. Το sequence είναι ίδιο. Μένουν κάποιοι βασικοί χαρακτήρες, αλλά αλλάζουν όλα τα υπόλοιπα. Στην πρώτη σεζόν βρισκόμασταν σε μια ατμόσφαιρα φτωχογειτονιάς, τώρα αλλάζει το σκηνικό. Η νέα ιστορία αφορά πλουσιόπαιδα. Θα μεταφερθούμε σε ένα ακριβό, ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούν γόνοι μεγαλοεπιχειρηματιών. Άλλη κουλτούρα, άλλες συνήθειες, άλλοι τρόποι διασκέδασης. Θα είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο Σπύρος Παπαδόπουλος;
Φυσικά. Με κάποιον τρόπο, που θα δείτε ποιο είναι, θα καταλήξει στο ιδιωτικό σχολείο, παρέα με τον Κάσδαγλη, με έναν καινούργιο λυκειάρχη, ο οποίος θα αποτελέσει και κλειδί συνέχειας της ιστορίας.

Ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί;
Ο Χριστόδουλος Στυλιανού.

Ποιοι άλλοι ρόλοι συνεχίζουν;
Συνεχίζουν ακόμα η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Γιώργος Δεπάστας, η Βίκυ Μαϊδάνογλου, ο Βασίλης Ευταξόπουλος, η Γεωργία Μεσαρίτη, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο Δημήτρης Καπετανάκος.

Και ποια είναι τα νέα πρόσωπα του δεύτερου κύκλου;
Ένα πολύ βασικό πρόσωπο θα είναι η Τζένη Θεωνά, η οποία θα κάνει μια καθηγήτρια και θα έχει και εκείνη έναν ρόλο – κλειδί. Θα έχει κάποια σχέση με τον Νικόλα, αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή. Ακόμα ένας ρόλος, με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η αρχηγός ενός μικρού κόμματος, που δεν έχει μπει ακόμη στη Βουλή, η οποία είναι πολύ δυναμική αλλά ιδιότροπη και την οποία θα υποδυθεί η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει ο μπαμπάς ενός παιδιού τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Οικονόμου. Τα παιδιά είναι νέα πρόσωπα. Έχουν γίνει πάρα πολλά και πολύ προσεκτικά κάστινγκ από σχολές, διότι τα παιδιά θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο δεύτερο κύκλο. Πιο πολύ από ό,τι στον πρώτο.

Στη νέα ιστορία, θα παρακολουθήσουμε άλλον έναν κύκλο βίας;
Ναι, αλλά η βία γεννιέται από άλλη συνθήκη. Γεννιέται από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι ότι το καλό μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία όπου κι αν βρίσκεται.

Ο Λημνιός θα έχει ρόλο τη νέα σεζόν;
Ο Λημνιός θα προσπαθήσει να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.

Οι ηθοποιοί της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», μιλούν στην κάμερα της ΕΡΤ:

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Κάνε ότι κοιμάσαι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Κάνε Ότι Κοιμάσαι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ