Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη πάει να συναντήσει τον γιο της

2333

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Φιλαρέτη πάει να συναντήσει τον γιο της.

Κάτι μας λέει ότι θα δούμε απίστευτες σκηνές….

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Αυξεντία αφήνει την τελευταία της πνοή, ορκίζοντας την Ελισάβετ να φύγει απ’ το μοναστήρι. Εκείνη καταρρέει μετά το χαμό της και ο Γεράσιμος το εκμεταλλεύεται για να προσπαθήσει να την πείσει, να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό. Όμως κάτι στο σχέδιο του πάει τελείως στραβά και μέσα στο μοναστήρι πέφτουν σφαίρες.

Η ζωή της Αυξεντίας φτάνει πια στο τέλος και η Ελισάβετ δε φεύγει στιγμή από δίπλα της. Η γυναίκα που της στάθηκε σαν μάνα όλα αυτά τα χρόνια, έχει μετανιώσει για όσα έκανε και της ζητά να φύγει απ’ το μοναστήρι και να ζήσει μια κανονική ζωή έξω, στον κόσμο και δίπλα στον Πέτρο. Όταν πια κλείνει τα μάτια της, η Ελισάβετ βυθίζεται στην θλίψη, όμως τα τελευταία λόγια της θείας της, δεν σβήνουν στιγμή απ’ το μυαλό της.

Αμέσως μετά την κηδεία νιώθει πως δεν αντέχει άλλο και λυγίζει. Έτσι ο Γεράσιμος βρίσκει την ευκαιρία να την πλησιάσει και με τον τρόπο του, να την απομακρύνει από το μοναστήρι. Απώτερος σκοπός του είναι να την πείσει να φύγουν μαζί για το εξωτερικό. Άλλωστε έχει ήδη βγάλει δύο εισιτήρια για τη Σουηδία και προχωρά μεθοδικά στο σχέδιο του για να την κάνει επιτέλους δική του.

Ευτυχώς ο Λευτέρης τους βλέπει τυχαία και ευτυχώς, για την ώρα τουλάχιστον, βάζει φρένο στις ορέξεις του. Προσπαθεί να βρει ένα τρόπο για να προφυλάξει την κόρη του, όμως ο Γεράσιμος έχει μελετήσει καλά τις κινήσεις του. Το ίδιο κιόλας βράδυ μπαίνει κρυφά στο κελί της αποφασισμένος αυτή τη φορά να την πάρει και να φύγουν μαζί. Όμως τότε συμβαίνει κάτι που δεν μπορούσε να υπολογίσει.

Αστυνομικοί εισβάλουν στο μοναστήρι και εκείνος πανικόβλητος βγάζει όπλο και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πυροβολεί έναν απ’ αυτούς και τον τραυματίζει σοβαρά. Η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα για να δώσει κατάθεση, ως αυτόπτης μάρτυρας των όσων συνέβησαν κι αυτό ταράζει ακόμα περισσότερο, την ήδη εύθραυστη ψυχολογία της.

Στο μεταξύ ο Καστρινός μαθαίνει ότι τελικά ο Βίκος δε σκοτώθηκε και δίνει τη δική του υπόσχεση στην Ζαμάνου, ότι θα τον φέρει μπροστά της νεκρό. Όμως ο Φρέντι έχει άλλα σχέδια, καθώς συνεχίζει να τον ποτίζει με δηλητήριο, οδηγώντας τον κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο. Το σώμα του έχει ήδη αρχίσει να καταρρέει και πολύ σύντομα, σωριάζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Πέτρου.

Παρ’ όλα αυτά αρνείται πεισματικά να πάει στο νοσοκομείο και έτσι ο Βίκος δίνει εντολή στο Φρέντι να προχωρήσει και στην τελευταία θανατηφόρα δόση. Όταν η κατάσταση του επιδεινώνεται, ο Θέμης αναγκάζεται να κάνει εξετάσεις και παγώνει μόλις ο γιατρός του ανακοινώνει τα αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή η Αλεξία, προσπαθεί να πει στην Φιλαρέτη την αλήθεια που τόσο καιρό αναζητά, σχετικά με τον γιο της, όμως δεν τα καταφέρνει.

Ο Βίκος, σύμφωνα με το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV, που το μαθαίνει, φτάνει στην πύλη της μονής αποφασισμένος να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή από τη μητέρα του. Όμως η Φιλαρέτη μαθαίνει ότι η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της και ετοιμάζεται να πάει στην Πάτρα για να μιλήσουν, με την ελπίδα ότι θα την οδηγήσει σε αυτόν.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ