Ξανά μαζί Πέτρος & Ελισάβετ στο «Μαύρο Ρόδο»: Η φωτογραφία του σκηνοθέτη που σκόρπισε χαρά στους τηλεθεατές!

2118

Η αγκαλιά μπροστά από το παράθυρο που πρωτοσυναντήθηκαν.

Ο έρωτας της Ελισάβετ και του Πέτρου στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και θέλουν να τους δουν ξανά μαζί.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Μπορεί η δόκιμη μοναχή να «τρόμαξε» από τον έξω κόσμο και να έχει αποφασίσει ότι θέλει να ζήσει στην «ασφάλεια» του μοναστηριού, ωστόσο, πλέον έχει να σκέφτεται και το παιδί που περιμένει.

Πλησιάζοντας προς το τέλος της σειράς, αφού δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, η Ελισάβετ θα αρχίσει να αναθεωρεί τα πράγματα, ενώ όλοι της λένε ότι πρέπει να φύγει από το μοναστήρι και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Πέτρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα spoilers, η Αυξεντία λίγο πριν πεθάνει θα πιέσει την Ελισάβετ να της υποσχεθεί ότι δεν θα γίνει μοναχή.

Και, όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει, μιας και ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία με το ζευγάρι να βρίσκεται στο σπίτι του Λευτέρη, μπροστά από το παράθυρο που πρωτοσυναντήθηκαν, έτοιμο να αγκαλιαστεί, ενώ η Ελισάβετ έχει βγάλει τα ράσα!

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ