Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέος αντίπαλος για τον Ντίνο. Νέοι ρόλοι στη δεύτερη σεζόν

499

Αποχωρήσεις, αλλά και νέοι ρόλοι έρχονται στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των Κυριών». Η σεναριακή ομάδα ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και συγκλονιστικές ανατροπές για τον επόμενο κύκλο. Κάποιοι θα αποχαιρετήσουν για πάντα τον «Παράδεισο», ενώ νέα πρόσωπα αναμένεται να μπουν στη ζωή των πρωταγωνιστών. Ένα από αυτά είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος έρχεται για να ταράξει τη ζωή του Ντίνου…

Ο άντρας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών θα τα βρίσκεις εδώ.

Με ένα τραγικό γεγονός ρίχνει αυλαία για φέτος η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ALPHA. Ο «Παράδεισος των Κυριών» θα επιστρέψει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια τον Σεπτέμβριο και ΟΙ σεναριογράφοι έχουν ήδη ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, αλλά και ανατροπές, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο.

Από την σειρά, φυσικά θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις, ενώ στο καστ θα προστεθούν νέα πρόσωπα, που αναμένεται να ξεκινήσουν νέες ιστορίες. Αυτοί, λοιπόν, που φεύγουν οριστικά από τον «Παράδεισο» είναι ο Σωτήρης Τσακομίδης, που ήταν στον ρόλο του διεφθαρμένου αστυνομικού, Θανάση Χρηστίδη και η Σμαράγδα Αδαμοπούλου, που υποδυόταν την Κούλα.

Τα νέα πρόσωπα που εισβάλουν στις ζωές των ηρώων και φέρνουν τα πάνω κάτω θα είναι τρία ή τέσσερα. Μάλιστα ένα από αυτά, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον οποίο είδαμε στον ρόλο του Λάμπρου στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Έπειτα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει μέσα από τον «Παράδεισο». Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ακούγεται πως θα είναι η «αντίπαλη δύναμη» του Ντίνου Παπακώστα. Πρόκειται για έναν νέο, όμορφο και ισχυρό άντρα, που θα δημιουργήσει πάρα πολλούς μπελάδες στον Ντίνο, σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, γεγονός που θα τινάξει τη ζωή του στον αέρα.

Όπως μάλιστα θα παρακολουθήσουμε, θα ερωτευτεί και θα προσπαθήσει να κερδίσει την γυναίκα που αγαπά ο Ντίνος. Την περίοδο αυτή, η παραγωγή του «Παράδεισου», ψάχνει ακόμα δύο πρόσωπα. Έναν άντρα και μία γυναίκα που θα υποδυθούν την αδερφή της Όλγας και τον γαμπρό της, οι οποίο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τη δεύτερη σεζόν. Τα γυρίσματα για τα νέα καθηλωτικά επεισόδια, αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα..

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Παράδεισος Των Κυριών Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Παράδεισος Των Κυριών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ