Μαύρο Ρόδο: Φύγε μάνα δεν θέλω να σε ξέρω – Η Φιλαρέτη καταρρέει

2914

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα πει “φύγε μάνα δεν θέλω να σε ξέρω” και η Φιλαρέτη καταρρέει.

Ο Θέμης μετά το λιποθυμικό σοκ που έπαθε από απαίτηση του Πέτρου που ήταν παρών πηγαίνει στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Εκεί έντρομος, μαθαίνει ότι τον έχουν δηλητηριάσει και το μυαλό του πάει στο Φρέντι. Στο μεταξύ η Θάλεια που ψάχνει το αμάξι του Φρέντι ανακαλύπτει ενοχοποιητικά στοιχεία και ενημερώνει τον Καστρινό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

“Άνθρωπος του Βίκου είναι, τον ψάχνουμε. Έχει εξαφανιστεί” του λέει και ο Θέμης αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης. Την ίδια ώρα στην Πάτρα στο σπίτι της Κύρας, η Φιλαρέτη εκλιπαρεί την Αλεξία να μάθει ποιος είναι ο γιος της.

“Σε ικετεύω πες μου. Πρέπει να τον βρω να του μιλήσω. Να του εξηγήσω” την παρακαλεί και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Βίκος, γεμάτος μίσος στο βλέμμα του. “Να μου πεις τι; Δεν ενδιαφέρθηκες τόσα χρόνια να με βρεις και σε έπιασε ο πόνος τώρα;

Τράβα στο μοναστήρι σου και άσε με στην ησυχία μου, δεν θέλω να σε ξέρω” της λέει κι εκείνη τον κοιτά σοκαρισμένη. “Εσύ είσαι…” ψελλίζει. Η Αλεξία τον δικαιολογεί. “Θέλει χρόνο. Ακόμα δεν του είναι εύκολο μετά από τόσα χρόνια“.

Στο μεταξύ το κινητό του Φρέντι φαίνεται πως δίνει σήμα και η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον εντοπίσει. Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση και η απρόσμενη εμφάνιση της, σοκάρει την Αλεξία.

“Γιαγιά που ήσουν; Κοντέψαμε να τρελαθούμε από την αγωνία μας” της λέει κι εκείνη της απαντά “θα τα πούμε όλα. Καιρός να μπουν τα πράγματα σε τάξη.“.

Ο Θέμης μαθαίνει χαρτί και καλαμάρι όλα όσα της συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα που έλειπε. Του λέει τα πάντα για τον Παράσχο, για την ενοχή του Βίκου, το θάνατο της Αγγελικής αλλά και την απαγωγή και τα βασανιστήρια που βίωσε από εκείνον.

“Το κάθαρμα! Θα τον σκοτώσω” ισχυρίζεται ο Θέμης και η Κύρα τονίζει “είμαι δίπλα σου. Πρώτα όμως πρέπει να σώσουμε την Αλεξία.“. Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο, μια και καλή.

Παράλληλα, εκείνος μαθαίνει ότι ο Φρέντι συλλαμβάνεται και πως όλα κινδυνεύουν αποκαλυφθούν. Έτσι πηγαίνει στο μοναστήρι και ζητά καταφύγιο από την Φιλαρέτη να τον κρύψει κι εκείνη δέχεται. Η παρουσία του την πονά. Η απουσία της απ’ τη ζωή του περισσότερο.

Ο Φρεντ έχει μια πληροφορία για το βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό και είναι έτοιμος να την ανταλλάξει με την ελευθερία του. Η Αλεξία μαθαίνει επιτέλους όλη την αλήθεια από την Κύρα, για την απαγωγή της αλλά και για τη δολοφονία της Αγγελικής και χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Πλέον συνειδητοποιεί πως ερωτεύτηκε έναν εγκληματία που την ξεγέλασε. Ο Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό για να μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας και εκείνη με τα όσα γίνονται τηλεφωνεί στον Βίκο και εκείνος της λέει πως είναι στην Γερακιανή. Η αρχή του τέλους έχει αρχίσει…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ