Σασμός Spoiler: Η Άσπα κλείνεται σε μοναστήρι κι εξαφανίζεται

2032

Η Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου) δε θα συνεχίσει στη τρίτη σεζόν, της σειράς Σασμός. Η ηθοποιός θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και θα αποσυρθεί, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τι θα αλλάξει στη ζωή της;

Ο Μύρωνας μαθαίνει ότι η Άσπα έδωσε εντολή να πεθάνει ο Κώστας στη φυλακή. Εννοείται πως μετά από αυτό, ο Μύρωνας δε μπορεί να την κοιτάζει το ίδιο. Το πάθος του έχει σβήσει και τη θέση του έχει πάρει η οργή.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Φυσικά, ο Μύρωνας δε την καταδίδει στην αστυνομία. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει και πως τη συγχωρεί. Αυτό που κάνει, είναι να κλείσει την πόρτα πίσω του, να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι..

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Άσπα διαλύεται. Πιστεύει ότι ποτέ δε θα καταφέρει να αποβάλλει το πονεμένο της παρελθόν, από τις πλάτες της. Όλοι όσοι αγάπησε πέθαναν και ο τελευταίος άντρας την παράτησε.

Πάνω στην απελπισία της, η Άσπα ζητά από τον παπά Μιχάλη να την συμβουλεύσει, σχετικά με το μοναστήρι. Του ζητάει να τις δώσει οδηγίες, διότι σκέφτεται να κλειστεί εκεί και να μη ξανά γυρίσει στην Άνω Ποριά.

Θα μπει, άραγε, σε μοναστήρι η Άσπα; Πώς θα μας αποχαιρετήσει η Βέρα Μακρομαρίδου, από τη σειρά Σασμός; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ