Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη κρύβει τον Βίκο στην μονή για να μην τον σκοτώσουν

2637

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Φιλαρέτη κρύβει τον Βίκο στην μονή για να μην τον σκοτώσουν.

Τι να κάνει η μάνα;;;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Φιλαρέτη πηγαίνει στην Πάτρα αναζητώντας τον γιο της. Φτάνοντας έξω απ’ την πόρτα του Βίκου ανυπομονεί να τον αντικρίσει για πρώτη φορά ως μητέρα του. Τότε όμως έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του και αποκαρδιωμένη θα γυρίσει στην μονή.

Επιστρέφοντας όμως την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο γιος της βρίσκεται ήδη εκεί και της ζητάει μια μεγάλη χάρη. Ο Βίκος έχει μάθει ότι έχει μπει στο στόχαστρο του Καστρινού και της Κύρας και λέει στην Φιλαρέτη ότι θέλει να τον κρύψεις στην μονή, προκειμένου να σωθεί από τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων του.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα ωστόσο ενεργεί με την καρδιά της και κάνει ότι της ζητάει ο γιος της. Παράλληλα η Αλεξία λέει στη γιαγιά της, ότι θέλει να της πει τι έγινε την μοιραία μέρα που χάθηκαν τα ίχνη της.

Η Κύρα, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, της αποκαλύπτει τα πάντα για την απαγωγή της. Ακούγοντας τα λόγια της, η κοπέλα χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της και αδυνατεί να πιστέψει ότι τόσο καιρό Βίκος την κορόιδευε, προσποιούμενος ότι δε γνωρίζεις το παραμικρό, για την εξαφάνιση της Κύρας.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ