Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική

4471

Μία σκηνή στο φινάλε της σειράς, που θα κόψει την ανάσα… Πολλοί αναρωτιούνται εάν τελικά η Καλλιόπη σκοτώνει τη Βασιλική, όπως αναγράφεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη “Σασμός”. Μπορεί οι συντελεστές να παραδέχτηκαν πως αυτό δε θα συμβεί, όμως κάποια πράγματα αλλάζουν στη συνέχεια.

Η Βασιλική συγχωρεί τον Μαθιό και υπόσχεται να τον προστατέψει από την αστυνομία. Οι δυο τους παλεύουν να κάνουν μια νέα αρχή, με τις σκιές του παρελθόντος να τους σκεπάζουν…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση χειροτερεύει. Η Βασιλική, εκτός από τον Μαθιό, προσπαθεί να βοηθήσει και τη Νάντια, η οποία υποφέρει. Ο μόνος τρόπος για να σώσει αυτό το κορίτσι, είναι να ζητήσει τη βοήθεια του Φραγκιαδάκη.

Η στιγμή του πνιγμού

Σύμφωνα με το MYtv, η Βασιλική πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθεια του Αντώνη, για να προστατεύσουν την Νάντια. Ο Μαθιός την παρακολουθεί και τρέμει στην ιδέα πως η Βασιλική θα τον προδώσει!

Σαστισμένος, πηγαίνει στην μητέρα του με σκυμμένο το κεφάλι: “Αυτό ήταν μάνα, θα με καταδώσει. Πάει στην αστυνομία”, της λέει βουρκωμένος. Η Καλλιόπη δε μπορεί να το δεχτεί, δε μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της θα μπει φυλακή.

Έτσι, τρέχει να προλάβει τη Βασιλική, για να της δώσει ένα μάθημα. Λίγο πριν η Βασιλική μπει στο αστυνομικό τμήμα, η Καλλιόπη ορμά και την πνίγει, στη σειρά Σασμός! “Αυτά τα χέρια θα σε σκοτώσουν!”, της φωνάζει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ