Σασμός: Ευθύμης και Βασιλική συμμαχούν και σώζουν τον Μαθιό

5459

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού Ευθύμης και Βασιλική συμμαχούν και σώζουν τον Μαθιό.

Διχασμένη προσωπικότητα ο Ευθύμης, δεν εξηγείται αλλιώς…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, η Βασιλική πάνω στην απελπισία της εκλιπαρεί τον Φαρμάκη να μην καταδώσεις στις Αρχές τον Μαθιό.

Απ’ την άλλη η Καλλιόπη εξαιτίας μίας παρεξήγησης θεωρεί πως η Βασιλική είναι έτοιμη να καταγγείλει τον Μαθιό στην αστυνομία και τυφλωμένη από μίσος αποφασίζει να την βγάλει απ’ τη μέση. Ο κλοιός για τον Μαθιό έχεις στενέψει επικίνδυνα με το Λευτέρη να υποπτεύεται όλο και πιο έντονα πως εκείνος κρύβεται πίσω από το φόνο του Στεφανή.

Μάλιστα, ο άντρας μοιράζεται τις υποψίες του με τον Αντώνη λέγοντας του ότι πολύ σύντομα θα φτάσουν στην λύση αυτής της υπόθεσης. Λίγο αργότερα ο Ευθύμης συναντάει την Καλλιόπη και της αποκαλύπτει το στοιχείο με το οποίο έχει βάλει στο χέρι το Μαθιό.

Συγκεκριμένα της βάζεις να ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο γιος της ομολογεί ότι σκότωσε τον Στεφανή. Η Καλλιόπη τότε καταρρέει καθώς συνειδητοποιεί ότι ο Φαρμάκης κρατάει την τύχη του Μαθιού στα χέρια του και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να τον κλείσει φυλακή.

Φανερά απελπισμένη ενημερώνει αμέσως τον γιο της ο όποιος στο άκουσμα της είδησης λυγίζει. Πλέον, τίποτα στη ζωή του δεν πάει καλά κι αισθάνεται πως δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Οι μέρες περνούν και η Βασιλική, βλέποντας την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαθιός λυπάται πολύ.

Έτσι λοιπόν όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Για την ακρίβεια επισκέπτεται τον Φαρμάκη και με δάκρυα στα μάτια τον εκλιπαρεί να δείξει οίκτο και να μην καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία.

Τόσο τα λόγια της όσο και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γυναίκα επηρεάζουν τον Ευθύμη. Ο άντρας κατόπιν σκέψης αποφασίζει να συμμαχήσει μαζί της προκειμένου ο Μαθιός να παραμείνει ελεύθερος και σβήνει μπροστά της το ηχητικό ντοκουμέντο με την νομολογία του.

Η Βασιλική ξαφνιάζεται ευχάριστα και δε σταματά να τον ευχαριστεί λέγοντάς του πως θα του χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη. Παρότι αισθάνεται ανακούφιση μετά την απόφαση του Ευθύμη η ψυχή της δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ