Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εξαφανίζεται από την κλινική και ετοιμάζει την απαγωγή της

1931

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος εξαφανίζεται από την κλινική.

Η Ελισάβετ φεύγοντας από την κλινική ύστερα από μία εξέταση που κάνει στο γιατρό, βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Πέτρο. Ο νεαρός προσπαθεί να την πείσει να συζητήσουν. Όμως εκείνη παραμένει ανένδοτη και ο Πέτρος οδηγείται στην απόγνωση. Μάλιστα θέλοντας να απαλλαγεί από την παρουσία του, του λέει ψέματα πως απέβαλε.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο νεαρός καταρρακωμένος αποφασίζει να γυρίσει πίσω στην Πάτρα, καθώς νιώθει πως δεν έχει πλέον καμία θέση στην Γερακιανή. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος εξαφανίζεται από την ψυχιατρική κλινική και όλοι τον αναζητούν.

Ο νεαρός δεν μπορεί άλλο να μείνει κλεισμένος εκεί και το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στο μοναστήρι για να βρίσκεται κοντά στην Ελισάβετ. Όταν τον εντοπίζουν ο Μανόλης με την Ευτυχία ζητούν από την μοναχή να του μιλήσει για να μπορέσει να τον ηρεμήσει. Λίγο αργότερα ο Πέτρος λαμβάνει ένα μήνυμα που τον παραξενεύει και του ξυπνάει ξανά την ελπίδα.

Στη συνέχεια πηγαίνει στο μοναστήρι μαζί με τον Λευτέρη για να μάθουν την αλήθεια, για τον υπέρηχο της Ελισάβετ. Η Φιλαρέτη βοηθάει τον Λευτέρη να ανακαλύψει, ότι η κόρη του δεν έχασε το παιδί όπως ισχυρίζεται. Έτσι εκείνος ενημερώνει αμέσως τον Πέτρο. Ο τελευταίος προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη της, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη, όποιος τον στηρίζει.

Δίπλα του είναι και η Νατάσα που του δίνει την ώθηση που χρειάζεται και εκείνος την ανταμοιβή με ένα φιλί. Στο μοναστήρι τώρα ο μητροπολίτης ζητάει την Φιλαρέτη, να αναλάβει ξανά την ηγουμενία.

Ο Γεράσιμος βγάζει εισιτήρια για τη Σουηδία με σκοπό να φύγει με την Ελισάβετ. Η εμμονή του έχει χτυπήσει κόκκινο Και είναι έτοιμος να απαγάγει την Ελισάβετ. Η Αυξεντία πεθαίνει και η Ελισάβετ απαρηγόρητη νιώθει μόνη και απροστάτευτη. Πως θα αντιδράσει;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ