Σασμός: Εσένα σε έχασα δεν θα χάσω τώρα και το παιδί μου – Η Βασιλική σε σοκ

3342

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού του λέει ” Εσένα σε έχασα δεν θα χάσω τώρα και το παιδί μου”. Η Βασιλική σε σοκ.

Βρε Βασιλική τον έχεις διαλύσει πια, φτάνει….

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Φραγκιαδάκης παραξενεύεται με την εξαφάνιση της Βασιλικής και όταν ο Νικηφόρος του λέει πως η μητέρα του δεν θέλει επικοινωνία με κανέναν, αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί, με εκείνη και τον Μαθιό, που ίσως να σχετίζεται με την δολοφονία του Στεφανή. Αποφασίζει λοιπόν να πάει στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Η Καλλιόπη όμως εκνευρίζεται με τις συνεχείς ερωτήσεις του. Λίγο αργότερα ο ξάδερφός Νικολής πετυχαίνει τον Αστέρη και στην κουβέντα που κάνουν, του λέει πως είδε την Βασιλική τυχαία στην Σητεία με την ξαδέρφη της. Εκείνη και η Χρυσάνθη γυρνούσαν από ένα τρισάγιο που έκαναν για την θεία τους και καθώς έμπαιναν στο ταξί, ο Νικολής τις φώναξε αλλά δεν τον άκουσαν.

Ο Αστέρης έχει πάρει την πληροφορία που ήθελε και αποφασίζει να αναλάβει αμέσως δράση. Δεν παίρνουν πολλές ώρες και καταφέρνει να την εντοπίσει. Η Βασιλική δε χαίρεται που τον βλέπει μπροστά της αλλά εκείνος προσπαθεί να της εκμαιεύσει, τι έχει συμβεί. Η αντίδραση της ωστόσο θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Του ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει με τίποτα να επιστρέψει στο χωριό, όμως ο ο Αστέρης δεν ακούει κουβέντα και σχεδόν την παίρνει σηκωτή και την βάζεις το αυτοκίνητο του.

Η επιστροφή της Βασιλικής την Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει εξελίξεις και αυτό που θα ζητήσει από τον Μαθιό θα αλλάξει τα πάντα. Όταν εκείνος τρελαμένος από αγωνία την βλέπει απέναντι του, λυγίζει και θέλει να την αγκαλιάσει. Εκείνη όμως τον κρατά σε απόσταση και του λέει:

“Μαθιό, θέλω να παραδοθείς. Πρέπει να το κάνεις. Αν ο Νικηφόρος μάθει πως εσύ σκότωσες τον Στεφανή, θα σε σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Εσένα σε έχασα, δεν θα χάσω τώρα και το παιδί μου”. Φυσικά και η Βασιλική παραλείπει να του πει ότι ο Νικηφόρος, είναι παιδί του. Αν το μάθαινε αυτό ο γιος της, ίσως δεν έκανε ποτέ κακό στο βιολογικό του πατέρα. Δεν μπορεί όμως να σκεφτεί τόσο υποθετικά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ