Μαύρο Ρόδο – Σπαραγμός: Πεθαίνει ξαφνικά…

2363

Μια πρωταγωνίστρια της σειράς Μαύρο Ρόδο του MEGA θα δούμε να πεθαίνει στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις των οποίων, όπως φαίνεται, θα συγκλονίσουν για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Πεθαίνει στο Μαύρο Ρόδο η….

Ο Θέμης αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης και εκείνη αδυνατεί να το πιστέψει. Λίγο μετά, ο Θέμης αρχίζει να έχει τα πρώτα συμπτώματα από τη δόση του δηλητηρίου που του χορήγησε ο Φρέντι και νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν για πρώτη φορά.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Αυξεντία βγαίνει πάλι από το μοναστήρι καθώς τα έχει χαμένα. Ταυτόχρονα όμως βγαίνει και η Πολυξένη μαζί με τις δύο εικόνες, που της έδωσε η Κασσιανή. Η συνάντησή τους θα έχει μία άσχημη εξέλιξη.

Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας. Είναι η Φιλαρέτη. Στο μεταξύ, η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες. Η Αλεξία αποκαλύπτει και στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου. Ο Γεράσιμος βγάζει εισιτήρια για τη Σουηδία με σκοπό να φύγει με την Ελισάβετ. Η εμμονή του έχει χτυπήσει κόκκινο! Η Αυξεντία πεθαίνει και η Ελισάβετ απαρηγόρητη νιώθει μόνη και απροστάτευτη.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ