Βέρα Μακρομαρίδου: «9 χρόνια προσπαθούσα να με επιλέξουν σε σειρά» – Το spoiler για τον Γ’ κύκλο του «Σασμού»

837

Βέρα Μακρομαρίδου ή αλλιώς η «Άσπα» από τον «Σασμό» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, μίλησε για τις απορρίψεις που έχει δεχτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της αλλά έκανε και spoiler για την τρίτη σεζόν.

«Βρέθηκα με casting στον Σασμό. Ήταν ένα ακόμα casting για εμένα, δεν περίμενα ότι κάτι θα γίνει για εμένα. Είχαν τελειώσει οι αξιώσεις τα προηγούμενα χρόνια. Με είχαν απορρίψει πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια. Έχω πάει σε πολλές σειρές.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Εγώ τέλειωσα τη σχολή το 2012 για να καταλάβετε, οπότε έχω πάει σε πολλές οντισιόν. Έλεγα ότι κάποια στιγμή κάτι θα γίνει, είναι μαθηματικά. Καταλάβατε…», είπε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου για τη συμμετοχή της στον «Σασμό».

Λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου του «Σασμού», η Τζένη Μελιτά ζήτησε από τη Βέρα Μακρομαρίδου να της κάνει ένα spoiler για την τρίτη σεζόν. Η ηθοποιός απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε να αναφέρει στον αέρα της ΕΡΤ:

«Ο Σασμός θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σας θέλω υπομονετικούς. Υπάρχουν πολλά μυστικά και θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται… Υπάρχουν πολλά μυστικά, έχω και εγώ πολλά μυστικά. Θέλω να κάνετε υπομονή. Η Βέρα είναι ηθική αυτουργός στον φόνο του πρώην συζύγου της. Είναι και αυτό ένα μυστικό», απάντησε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ