Παγιδευμένοι: Ένας παιδόφιλoς μπλέκεται με Άννα και Δημήτρη

1455

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ένας παιδόφιλος μπλέκεται με Άννα και Δημήτρη.

Ψάχνοντας τους φακέλους, η Άννα και ο Δημήτρης εντοπίζουν ένα νεαρό ο όποιος φαίνεται πως είναι ο φίλος της Μυρτώς. Ο νεαρός αυτός δουλεύει σε μια φαρμακαποθήκη και πιθανότητα την προμήθευε με το δηλητήριο με το οποίο σκότωνε τα θύματα της. Όμως όταν πηγαίνουν να τον βρουν διαπιστώνουν ότι πίσω από το ψεύτικο προφίλ του στα social media κρύβεται ένας πολύ μεγαλύτερος άντρας, ο οποίος παραπλανά μικρά κορίτσια.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Τον συλλαμβάνουν αλλά γρήγορα καταλαβαίνουν ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση των δολοφονιών. Έτσι οι υποψίες τους επικεντρώνονται στον πατέρα της Μυρτώς, ο οποίος δηλώνει πλήρη άγνοια για την δράση της κόρης του. Μη μπορώντας να βρουν άλλα στοιχεία αποφασίζουν να ερευνήσουν το φόνο του Χουρδάκη και πηγαίνουν στο σημείο που είχε βρεθεί νεκρός.

Όταν βλέπουν τον σύζυγό της Θεώνης, της αγαπημένης του Θάνου Σταθάκη να μπαίνει στο αυτοκίνητο του και να φεύγει, τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Ο άνθρωπος αυτός οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο με τον Χουρδάκη και ο Σταθάκης προφανώς έφτασε εκεί με πρόθεση να τον σκοτώσει, αλλά πυροβόλησε τον λάθος άνθρωπο.

Η Άννα με το Δημήτρη πηγαίνουν στη φυλακή, εξηγούν στην Μυρτώ τι συνέβη τότε και εκείνη νιώθει δικαιωμένη. Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν αλλάζει. Ο πατέρας της ο οποίος όντως την βοηθούσες στους φόνους, συλλαμβάνεται επίσης και οι δυο τους θα περάσουν τα επόμενα χρόνια στη φυλακή.

Όλη αυτή η υπόθεση αγγίζει βαθιά την Άννα, η οποία βλέπει ξανά το που μπορεί να οδηγήσει η δίψα για εκδίκηση. Πλέον έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί, ότι ο ίδιος της ο πατέρας είχε μεγάλη ευθύνη στα όσα έγιναν και οδήγησαν στο θάνατο του και πως ο Θοδωρής δεν είχε άλλη επιλογή, από το να υπερασπιστεί τον εαυτό του, για να γλιτώσει από τα χέρια του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ