Σασμός: Χωρίς νέα επεισόδια Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα

1086

Οι φαν της σειράς «Σασμός» του Alpha, θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή προκειμένου να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στις ζωές των αγαπημένων τους ηρώων.

Οι φίλοι της σειράς, λοιπόν ενώ αγωνιούν για την επικείμενη επανασύνδεση Αστέρη – Αργυρώς, αλλά και για το μέλλον του Μαθιού, θα δουν την αγαπημένη τους σειρά με κάποιες περικοπές στη συνέχεια.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Για λόγους ανωτέρας βίας, ο Alpha αποφάσισε να μην προβληθούν τα επεισόδια της Πέμπτης 15/6, της Παρασκευής 16/6 και της Δευτέρας 19/6 λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του σταθμού.

Γιατί δε θα προβληθούν νέα επεισόδια της σειράς Σασμός;

Πιο συγκεκριμένα ο λόγος που δεν θα προβληθεί το επεισόδιο της Πέμπτης 15/6 είναι η προβολή του ημιτελικού αγώνα του Uefa Nations League μεταξύ Ισπανίας – Ιταλίας.

Επίσης, την Παρασκευή 16/6 την ώρα του «Σασμού» θα δούμε τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024. Tέλος τη Δευτέρα αντί της σειράς, θα προβληθεί ένας ακόμη αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας των Ανδρών με την αντίστοιχη της Γαλλίας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ