Παγιδευμένοι – ΣΟΚ: Η Άννα ζητά διαζύγιο από την Δημήτρη

753

Μια ακόμα κρίση περιμένει την Άννα και τον Δημήτρη στην σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” με την κοπέλα να του ζητάει να χωρίσουν. Ποιος είναι ο λόγος;

Μετά από την αποκάλυψη για το ποιος σκότωσε τον πατέρα της Άννα η σχέση της με τον Δημήτρη οδηγήθηκε σε ρήξη. Ωστόσο, εκείνη του αναγνώρισε το ελαφρυντικό ότι δεν γνώριζε κάτι και τον έβαλε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτήν και την οικογένεια του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Δημήτρης χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξε εκείνη και βρίσκεται δίπλα της για να την βοηθήσει. Όμως, η Άννα δεν μπορεί να το διαχειριστεί και θα την δούμε να ξεσπάει συνέχεια σε αυτόν και να του έχει νεύρα.

Έτσι, μια μέρα όταν επιστέψει από την δουλειά θα της πει ότι δεν μπορεί άλλο αυτό το βλέμμα της, που του δείχνει ότι είναι και αυτός ένοχος. Τότε, εκείνη θα του απάντηση ” Είσαι και εσύ ένοχος και ο πατέρας σου και ο αδερφός σου”.

Με το Δημήτρη να της απαντάει ότι δεν μπορεί να την διαχωρίσει από την οικογένεια του και να μην βγάζει μίσος σε εκείνον. Τότε, η Άννα θα πει στον Δημήτρη, στους Παγιδευμένους ότι θέλει να χωρίσουν.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ