Παράδεισος των κυριών: Απόψε 16/6 το καθηλωτικό φινάλε – Τραγωδία στο γάμο Μιράντας και Ντίνου

485

Αποκαλύψεις και αλήθειες στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Ο πρώτος κύκλος της σειράς Παράδεισος των κυριών απόψε 16/6 φτάνει στο τέλος του με ορισμένους πρωταγωνιστές να βλέπουν την λύτρωση. Ωστόσο, τα πράγματα στην αρχή δεν θα είναι τόσο καλά, αφού μια τραγωδία θα χαλάσει το γάμο Ντίνου και Μιράντας.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών θα τα βρίσκεις εδώ.

Όσα θα δούμε απόψε 16/6 στο φινάλε της σειράς του MEGA, Παράδεισος των κυριών

Η Αμαλία συναντάει τη Μιράντα έτοιμη να της πει την αλήθεια πριν τον γάμο, αλλά τελικά δεν καταφέρνει να βρει το θάρρος και να της πει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Ντίνου, η Ειρήνη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη στον άντρα της τον Γιάννη ότι είχαν ένα παιδί και έτσι αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον Αριστείδη. Μετά από αυτό οι σχέσεις τους γίνονται δύσκολες καθώς ο Γιάννης προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση με όχι και πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Πάρης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί την επιστροφή του πατέρα του στο σπίτι του και μάλιστα με τη συγκατάθεση της Ολγας: «Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό; Καλά δεν είχαμε ησυχάσει;», της παραπονείται… Την ίδια ώρα η Πιπίτσα διαλυμένη με όλα όσα έχουν συμβεί, παραιτείται από όλους και απ’ όλα και ανακοινώνει στον Μάρκο: «Τέλος, μέχρι εδώ ήταν. Απέτυχα σε όλα. Και σαν μάνα και σαν σύζυγος. Μετά τον γάμο του Παπακώστα με τη Μιράντα θα σας αδειάσω τη γωνιά. Θα φύγω από το σπίτι και θα πάω να μείνω στη μάνα μου στα Καμίνια. Μπορείς να κάνεις εκείνη τη ρημάδα την αίτηση διαζυγίου», του λέει.

Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας έφτασε, όλοι καταφτάνουν χαρούμενοι να γιορτάσουν μαζί τους… Ο γάμος γίνεται κανονικά και συνεχίζουν όλοι στο γλέντι, όμως ένα απρόσμενο συμβάν πρόκειται να καταστρέψει τη χαρά τους.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Παράδεισος Των Κυριών Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Παράδεισος Των Κυριών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ