Σασμός: Το τέλος του Μανόλη και της Τζένης στη σειρά

5476

Ένα ζευγάρι που έκανε σίγουρα την ανατροπή.

Κανείς δε περίμενε πως ο Μανόλης και η Τζένη στο τέλος θα καταλάβουν πως είναι ο ένας για τον άλλον, στη σειρά Σασμός. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κι έδωσαν μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Νικηφόρος, αν και στην αρχή κάπως ξίνισε, στη συνέχεια έδωσε την ευχή του στα δύο παιδιά. Άλλωστε, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Τζένη, αλλά στη συνέχεια έμεινε μόνον η αγάπη..

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Μανόλης και η Τζένη θα ζήσουν έναν όμορφο έρωτα ως το τέλος της β΄σεζόν, στη σειρά Σασμός. Θα παραμείνουν ενωμένοι κι ερωτευμένοι, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν.

Ο Νικηφόρος θα τους στηρίξει και θα τους συμπαρασταθεί, σε ό,τι χρειαστούν. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δε θα δούμε κι ανατροπές… Τι σημαίνει αυτό; Στην τρίτη σεζόν, οι δυο τους θα περάσουν από πολλές περιπέτειες. Κανείς δε ξέρει αν θα παραμείνουν μαζί ή όχι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ως το τέλος της φετινής σεζόν, το ζευγάρι αυτό θα μείνει μαζί. Το μετά είναι άγνωστο και περίεργο, καθώς στον τρίτο κύκλο επεισοδίων όλα θα αλλάξουν ριζικά, για όλους..

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ