Σασμός: Ενέδρα θανάτου για τον Αστέρη

1017

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα στήσουν ενέδρα θανάτου στον Αστέρη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η κατάσταση εκτροχιάζεται στην Άνω Ποριά, στα νέα επεισόδια του Σασμού που έρχονται για να μας καθηλώσουν, και δεν αργεί η στιγμή που ο Αστέρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ανδρέα Βρουλάκη.

Ο ερχομός του στο χωριό μετά από όλα αυτά τα χρόνια μόνο για καλό δεν είναι, και είδηση πως υπάρχει ένα παιδί που ενώνει τους Σταματάκηδες με τους Βρουλάκηδες, αλλά και πως οι οικογένειες θέλουν να κάνουν Σασμό, τον βγάζει εκτός εαυτού

Ο Αστέρης αντιμέτωπος με τον Ανδρέα στο Σασμό

Πέρασε πολλά για να είναι με την γυναίκα που αγαπά και το παιδί τους, και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να χαλάσει ότι πάνε να φτιάξουν με τόσο κόπο.

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τόσο τον Ανδρέα αλλά και οποιονδήποτε πάει να διακινδυνεύσει την ασφάλεια τους. Ξεκαθαρίζει στην Αργυρώ πως δεν χρειάζεται να φοβάται τις απειλές του θείου της, και πως τόσο εκείνη όσο και ο Πετράκης, είναι ασφαλείς. Μάλιστα αποφασίζει να του μιλήσει και να του ξεκαθαρίσει πως όλοι επιθυμούν σασμό.

«Πιστεύεις ότι τώρα που ήρθες εσύ θα τα τινάξεις όλα στον αέρα;» θα τον ρωτήσει και ο Ανδρέας του απαντά πως χτίζουν πάνω σε σάπια θεμέλια. Τότε ο Αστέρης του εξηγεί πως υπάρχει στη μέση το παιδί.

«Αν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση που θα βλάψει την οικογένεια μου, θα με βρεις μπροστά σου» του ξεκαθαρίζει και ο Ανδρέας απαντά πως «Αυτό θέλω. Να αναμετρηθώ μαζί σου, μη λένε πως σε έφαγα μπαμπέσικα». Φαίνεται λοιπόν πως τις απειλές του, τις κάνει πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς της αγαπημένης σειράς Σασμός, ο Αντρέας, βλέποντας πως τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει τον Αστέρη και την Αργυρώ, καταλαβαίνει πως μόνο αν ένας από τις δυο φύγει από την μέση, θα πετύχει τον στόχο του.

Φυσικά δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο στην ίδια του την ανιψιά. Όμως αποφασίζει να εξοντώσει τον Αστέρη. Του στήνει λοιπόν ενέδρα θανάτου. Η αγωνία στο χωριό θα κορυφωθεί και μία νέα βεντέτα ξεκινά. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ