Σασμός – Καλλιόπη για Μανόλη: «Πρέπει να του κλείσουμε το στόμα»

98

Ο εφιάλτης για τον Μαθιό είχε σταματήσει, αλλά τώρα ξέρει ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει την αλήθεια για τον Στεφανή και τον ζώνουν τα φίδια. Ο Μαθιός εμπιστεύεται στην Καλλιόπη ότι ο Μανόλης ξέρει τι συνέβη πραγματικά στο «Σασμό» και η καπετάνισσα είναι έτοιμη να αναλάβει δράση.

Προβληματισμένος και φοβισμένος, ο Μαθιός δεν μπορεί να ησυχάσει από τις τύψεις και τις ενοχές. «Ο Μανόλης ξέρει τα πάντα. Όλα αυτά που έγιναν πριν τα δύο χρόνια που νομίζω ότι θα ήξερε. Ό,τι έγινε εκείνη την καταραμένη μέρα στο μαντρί», αναφέρει στην Καλλιόπη, η οποία αρνείται να το πιστέψει.

«Λάθος κάνεις», επιμένει, αλλά ο Μαθιός τονίζει ότι το άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά. «Σιγουρεύτηκα, μάνα».

Τότε, η Καλλιόπη δείχνει το σκληρό πρόσωπό της για ακόμη μια φορά στο «Σασμό» και επισημαίνει ότι πρέπει να κλείσουν το στόμα στον Μανόλη.

Ο Μαθιός φοβάται για το τι μπορεί να κάνει η μητέρα του κι έτσι την καθησυχάζει. «Δε θέλω να ανακατευτείς. Θα το κανονίσω μόνος μου. Μόνο εσένα εμπιστεύομαι, γι’ αυτό και το είπα μόνο σε σένα. Αλλά από τη στιγμή που το έμαθα, έχει ανοίξει η γη να με καταπιεί. Βρέθηκα με τη Βασιλική, λέγαμε για τις προετοιμασίες και δεν μπορούσα να την κοιτάξω στα μάτια. Είναι καιρός που ξεμπέρδεψα με αυτό, ότι τελείωσε, αλλά ο εφιάλτης ξύπνησε πάλι».

Τι θα κάνουν οι Σταματάκηδες; Η συνέχεια επί της οθόνης!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ