Σασμός: Ο Παύλος θα έχει ένα τέλος που δεν θα του αξίζει

494

Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος θα έχει ένα τέλος που δεν θα του αξίζει.

Κρίμα ρε παιδιά…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη στον Σασμό έρχεται. Ο ερχομός του Ανδρέα Βρουλάκη φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά, και αποτελεί το επίκεντρο στα νέα επεισόδια.

Ο Παύλος που ετοιμάζεται να κάνει Σασμό με τους Σταματάκηδες θα βρει μπροστά του τον ξάδερφο του, τον Ανδρέα Βρουλάκη ο οποίος είναι μέγας πολέμιος των Σταματάκηδων.

Ο Ανδρέας στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να γίνει Σασμός με την οικογένεια των Σταματάκηδων τρελαίνεται. «Οι Σταματάκηδες είναι εχθροί μας κι αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ» θα δούμε να λέει στο Παύλο ο οποίος προσπαθεί να τον μεταπείσει ανεπιτυχώς.

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο όταν μαθευτεί ο κρυφός γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ. Ο Ανδρέας Βρουλάκης δεν μπορεί να δεχθεί με τίποτα ένα τέτοιο γάμο απειλώντας θεούς και δαίμονες.

Θα έρθει αντιμέτωπος με τον Παύλο ο οποίος όπως θα δούμε κάποια στιγμή στον τρίτο κύκλο του Σασμού θα πληρώσει το τίμημα του Σασμού με την ίδια του τη ζωή.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ