Σασμός: Ο Τάσος αποκαλύπτει την πορεία του γάμου του με την Σοφία! Θα είναι μαζί στο μέλλον;

219

Ο Σπύρος Σαραφιανός έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του Τάσου στον «Σασμό».

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Υπάρχει έρωτας μεταξύ της Σοφίας και Τάσου;

Υπάρχει σίγουρα αγάπη. Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι συναίσθημα που μετά από λίγο φεύγει. Η αγάπη και αυτό το νήμα που ενώνει δύο ανθρώπους δεν κόβεται εύκολα. Αυτό είναι ότι και τον Τάσο με τη Σοφία. Έχω μια βαθιά αγάπη και εκτίμηση σε βαθμό που μπορεί να δικαιολογεί και τις ενδεχόμενες παρεκτροπές.

Μιλάτε για την απιστία της φυσικά, όμως δεν έχει πληγωμένο εγωισμό;

Αρχικά να πούμε πως με πιο πολιτισμένο τρόπο δεν θα μπορούσε να αντιδράσει ένα σύζυγο στην απιστία. Σε σημείο που περπατούσα στο δρόμο και με έβριζαν. Ο Τάσος σαφώς και έχει πληγωθεί αλλά έχει μάθει να το διαχειρίζεται και νομίζω πως αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει. Την έδιωξε μόνο όταν έφτασε στο αμήν καθώς τον κορόιδευε μπροστά του, αλλά το έκανα με τον τρόπο του.

Θα μείνει μαζί αυτό το ζευγάρι;

Νομίζω πως ναι! Δε νομίζω άλλωστε πως μπορώ να κάνουν κάτι διαφορετικό εκτός και αν συμβεί κάτι σοβαρό έως μη αναστρέψιμο. Η περιπέτεια της Σοφίας ήταν αναστρέψιμη, στο τέλος κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει. Αυτό νομίζω συμβαίνει στις ουσιαστικές σχέσεις που συνδέουν πολλά και στο τέλος βαραίνει αυτό που σε ενώνει με τον άλλον.

Πάντως εμείς ως τηλεθεατές περιμέναμε την έκρηξη του Τάσου!

Μπορεί και να γίνει. Δεν ξέρω σεναριογράφος τι έχει στο μυαλό του, πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κι αυτήν την εκδοχή του ήρωα μου.

Στο μεταξύ, η Στέλλα έχει αρχίσει να μπλέκεται με τις υποθέσεις του Βλάση Καραπάνου. Οι γονείς της θα καταλάβουν πως έχει αρχίσει να μπλέκει με τον υπόκοσμο;

Να σας πω την αλήθεια νομίζω πως θα εμπλακούν τον βαθμό που εκείνη θα τους επιτρέψει. Η Στέλλα δεν συνηθίζει να τους βάζει μέσα στις υποθέσεις της. Και για να μην ανησυχούν αλλά και για να έχει την αυτονομία της. Άλλωστε και οι γονείς της είναι διακριτική σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της, από την αρχή της σεζόν, η Στέλλα προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της. Τρεις άντρες έχουμε δει στο πλάι της σε μια σεζόν. Αστέρης, Άγγελος και τώρα τον Γεράσιμο.

Έχουμε και όμορφη κόρη τι να κάνουμε; Έχει και ισχυρή προσωπικότητα. Πάντως ο Τάσος, μάλλον τον άγγελο θα ήθελε περισσότερο στο πλευρό της. Όλα όμως πάντα είναι σε σχέση με τα συναισθήματά της κόρης του. Μέχρι στιγμής δεν είναι παρεμβατικός.

Τον Αστέρι τον έχει ξεπεράσει;

Έχει προχωρήσει μπροστά!

Πιστεύετε πως γάμο θα δούμε;

Μακάρι αλλά δεν το γνωρίζω. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως.

Φαντάζομαι πως θα έχει ενδιαφέρον όταν η Στέλλα καταλάβει πως ο Καραπάνος είναι πατέρας του Γεράσιμου.

Σίγουρα θα είναι πολύ ωραία σκηνή. Η Στέλλα είναι έξυπνο κορίτσι και θα το καταλάβει εύκολα αυτό.

Πηγή:TV24

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ