Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ψεύτικη απόπειρα στραγγαλισμού

440

Η Κρίστια λέει στο Θέμη πως για να στριμώξουν τον Χριστόφορο στις ανακρίσεις, θα αμφισβητήσουν τη γνησιότητα του ημερολογίου της Βαγγελιώς, που βρήκε ο Χριστόφορος στο σπίτι στην Ποταμίτισσα…

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος πάει στην Ποταμίτισσα να βρει τη Δώρα να μάθει, αν πράγματι η Βαγγελιώ τον είχε μαχαιρώσει, ενώ η Έλενα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να στριμώξει ακόμα πιο πολύ τον Χριστόφορο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 17/9 Επεισόδιο 59

Η Έλενα στήνει μια ψεύτικη απόπειρα στραγγαλισμού της και κατηγορεί τον Χριστόφορο γι΄ αυτό, για να τον στριμώξει ακόμα περισσότερο στις ανακρίσεις.
Όταν ο Παύλος φεύγει για τη δουλειά, η Χλόη ψάχνει στο δεύτερο κινητό του, που το βρήκε στο σπίτι και βεβαιώνεται πως ο Παύλος ήξερε την Κρίστια από παλιά. Αναστατωμένη και ταραγμένη, δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Παύλος, που έχει θορυβηθεί απ΄ το νυχτερινό τηλεφώνημα της Χλόης στο Μάρκο, πάει στο Μάρκο και τον ρωτάει γιατί του τηλεφώνησε η Χλόη το προηγούμενο βράδυ.

Ο Χριστόφορος, που έχει θυμηθεί ότι η Βαγγελιώ τον είχε μαχαιρώσει χωρίς λίγο, παίρνει μια παράξενη απόφαση σε σχέση με τις ανακρίσεις, με την οποία ο Νικόλας διαφωνεί κάθετα.

Η Κρίστια λέει στο Θέμη πως για να στριμώξουν τον Χριστόφορο στις ανακρίσεις, θα αμφισβητήσουν τη γνησιότητα του ημερολογίου της Βαγγελιώς, που βρήκε ο Χριστόφορος στο σπίτι στην Ποταμίτισσα.

Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια, ρωτάει τον Στέφανο ποια είναι η προσωπική του άποψη σε σχέση με τον Χριστόφορο, αν πράγματι δε θυμάται ότι είναι ο Κυριάκος ή αν παριστάνει ότι δε θυμάται για να γλιτώσει την καταδίκη, ενώ η Χλόη αποφασίζει να βρει τρόπο να μάθει ποια ήταν η σχέση του Παύλου με την Κρίστια παλιά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ