Οι Πανθέοι: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ – Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

228

Οι Πανθέοι: Πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ. Το αριστούργημα του βραβευμένου και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη ξεκινά στη μικρή οθόνη σε σενάριο της Γιάννας Κανελλοπούλου και του Άγγελου Χασάπογλου του σε σκηνοθεσία του Σπύρου Μιχαλόπουλου.

Η υπόθεση ξεκινά το 1939. Κι ενώ ο πόλεμος στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της μεγάλης οικογένειας (παιδιά, νύφες και εγγόνια) συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, για να βρεθούν δίπλα στον ετοιμοθάνατο πατριάρχη, Βλάση Πανθέου. Ο θάνατός του, θα φέρει ένα γεγονός που θα προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στα παιδιά του. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Τι μυστικό υπάρχει που ο γηραιός άνδρας θα πάρει μαζί του;

Την ίδια ώρα, εμφανίζεται απρόσμενα η νεαρή σύζυγος του γιου του Βλάση, η όμορφη Μάρμω η οποία θα επαναφέρει ένα απαγορευμένο πάθος με το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον ταλαντούχο και μποέμ ζωγράφο, Κίτσο.

Ο καιρός περνάει… Οι Πανθέοι ερωτεύονται, ζουν παράνομα πάθη και κάποιοι μέσα στο ρευστό κλίμα της εποχής, εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και στήνουν με ανήθικο τρόπο σχέδια γρήγορου πλουτισμού. Ταυτόχρονα, ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απλώνει τα πλοκάμια του, εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες και τα πάθη των ηρώων.

_________________________________________________________________

Οι Πανθέοι έρχονται στον ΣΚΑΪ στις 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 | Το τραγούδι της σειράς

_________________________________________________________________

Οι Πανθέοι – Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο γιατρός Ανδρέας Πανθέος μόλις έχει γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγό του, Μάρμω, την οποία όμως η υπόλοιπη οικογένεια των Πανθέων έχει απορρίψει με συνέπεια να μην παραβρεθεί κανείς στον γάμο τους.

Ο πατριάρχης της οικογένειας, Βλάσης Πανθέος, όμως λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή θα ζητήσει να γνωρίσει τη γυναίκα του γιου του, θα την αποδεχτεί, δίνοντας την ευλογία του αλλά παράλληλα θα κάνει και κάτι ακόμα που θα παραξενέψει τους πάντες. Θα αποκηρύξει τη σύζυγό του και μητέρα των έξι παιδιών τους, Νένα, η οποία έφυγε επίσης από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Μυστικά από το παρελθόν θα έρθουν να στοιχειώσουν την οικογένεια των Πανθέων και νέες γνωριμίες θα αρχίσουν να ξετυλίγουν ένα περίεργο κουβάρι στη μοίρα των βασικών μελών της οικογένειας. Και μέσα στο πένθιμο κλίμα που ακολουθεί τον θάνατο του Βλάση Πανθέου, μια ύποπτη, απειλητική φιγούρα κινείται στους δρόμους της Αθήνας…

Οι Πανθέοι – Δες αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από τα γυρίσματα:

Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου),
Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Νϊκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος),
Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Νϊκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής),
Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη)
Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης),

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Οι Πανθέοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Οι Πανθέοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Οι Πανθέοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ